Hívjon minket: +361 7949818

Történetünk

Történet

Mindenki ismeri azt az élethelyzetet, hogy milyen nehéz egy jó munkahelyet találni. Összeállítani egy önéletrajzot, hogy ne legyen túl hosszú, hogy a munkatársat kereső kolléga elolvassa, de legyen benne minden. Ezen a próbán én 2008-ban estem át.

Felvételi beszélgetésre hívtak a Norexbe. Teljesen váratlanul a beszélgetés vége felé elém raktak egy tesztet, ami számviteli feladatokat tartalmazott. Két évet otthon voltam a kisfiammal, így legszívesebben egy pánik gombot is kértem volna azonnal. Hisz 2 év alatt az ember kijön a napi rutinból. Még akkor is, ha előtte 5 évig ezen a területen dolgoztam és a végzettséget is megszereztem. Nem is voltak teljesen egyszerűek a feladatok, a lelki biztatás bizony elkelt. A teszt sikerült. 1 hét válaszidőt ígértek.

Mikor végeztem az állásinterjún, én eldöntöttem, hogy itt szeretnék dolgozni. Pont olyan környezet volt, és pont olyan szakmai légkör, amit elképzeltem. Rendezett iroda, rendezett polcok, higgadt, nyugodt és családias légkör. Annyira ide akartam belépni, hogy az összes többi interjút más cégeknél azonnal lemondtam. Vártam, hogy elteljen az 1 hét. A napok nagyon lassan teltek. Aztán jött a telefon, hogy mikor tudok kezdeni. Ez 2008 őszén volt, azóta már eltelt közel 10 év. Bonyolult és nehéz feladatokat kaptam, önállóan kellett dolgoznom. Kitűnő iskola volt, hálás vagyok ennek az időszaknak. Jó felkészülést adott a mostani feladatomhoz.

A Norex időközben több fejlődésen is átesett, nagyobb szervezeti átalakulások történtek. 2017-ben az előző vezetés nyugdíjba vonulása után átvettem a céget és az irányítást is. Az ügyfeleknek is könnyebb úgy elfogadni egy ilyen változást, hogy szinte nincs is változás. Hisz 10 éven keresztül ott ültem, ismertek és úgy érzem, megbíznak bennem. Biztonságot ad az is, hogy a régi vezetés támogat, és segít, ha szükségem van rá. Az én Norex időszakomat megelőzi a cég 27 éves múltja, nekem már csak az a feladatom, hogy folytassam, ami jó volt, fejlesszem a jövőt és tovább csiszolgassam a működést.

Akit érdekel, hogy mi volt korábban, az itt elolvashatja>>

Krizsán Ilona

(2017)