Hívjon minket: +361 7949818

Rólunk írták

 

 

“Krizsán Ili közel 10 éve könyveli cégünket. Pontos és megbízható munkája megnyugtató hátteret biztosít nekem a vállalkozás irányításához. Nem kell félnem a folyton változó adózásoktól, mert a naprakész támogatást megkapjuk a Norex Kft-től”

– Juhász Gábor mester fodrász, ügyvezető, Juhász és Juhász 2006 Kft

“Kiváló kommunikációs képességekkel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Szakmailag felkészült munkatársakkal dolgoznak, munkájukat tekintve mindig naprakészen állnak rendelkezésünkre.”

– Radosza Rico kirendeltség-vezető, Mader Kft

 

Fucsh Ildikó Frsör Klier Kft. Cégvezető“Az iroda munkatársai által képviselt pontosságot, megbízhatóságot és szakszerűséget nagy erénynek tartom. A kollégák maximálisan segítőkészek, munkánkat mindenben támogatják, segítik. Sok sikert kívánok a jövőben is!”

–  Fuchs Ildikó cégvezető, Frisör Klier Kft

 

 

“Rendszeresen kikérjük véleményüket a fontosabb gazdasági, pénzügyi döntések előtt, legyen az beruházás, hitel vagy akár alkalmazotti bér kérdések, alvállalkozói szerződések. A változó gazdasági feltételekből, az új, sokszor követhetetlen módosítások értelmezéséből helyettünk is naprakészen felkészülnek, Nóra stabil tanácsadói hátteret nyújt.”

–  Kelemen Eörsné ügyvezető, Pytheas Kft

 

Király Júlia képviselő“Azért szeretem őket, mert nem mechanikusan alkalmazzák a követhetetlenül sűrűn változó szabályokat, hanem „ügyfélfejjel” gondolkodnak, az én jól-rosszul megfogalmazott problémáimra keresik a választ, a számomra legjobb megoldást ajánlják már akkor, mikor még megfogalmazni sem tudom a kérdést.”

– Király Júlia cégtulajdonos

 

“Soltész Nóra munkájáról csak a teljes megelégedettség és elismerés hangján tudunk szólni. A precíz, mindenre kiterjedő odafigyelés, a határidők pontos betartása, a rendszeres szóbeli és írásos tájékoztatás a nyugodt szakmai munkavégzésünk elengedhetetlen hátterét adják.”

– Csörge Csaba tulajdonos, Dárius Kft

 

“A határidőkre kényesen ügyelve, világos, áttekinthető, pontos munkát adnak ki kezükből. Ha kell, akár hétvégén is maradéktalanul számíthatunk rájuk. Köszönjük, hogy vannak.”

– Fickert Zoltán, ügyvezető, Linpac Kft

 

“Soltész Nóra szimpatikus személyisége azonnal megfogott minket. Tényleg szívén viseli az ügyfél ügyes-bajos dolgait, ha kell, sürget egy-egy határidő közeledtével, s nem áll meg a “kötelező”, “hát én szóltam” jellegű egyszeri figyelmeztetésnél.

A NOREX-ben olyan partnerre találtunk, aki túl azon, hogy a feladatokat maximálisan jól, megbízhatóan, pontosan ellátja, még tanácsokkal is segíti munkánkat. Maximálisan rugalmas minden tekintetben, s végül, de nem utolsó sorban emberileg is egy hullámhosszon “ketyeg” velünk!”

– Tulajdonos, Ariadne Kft