Hívjon minket: +361 7949818

Könyvelés

Könyvelés

 

A könyvelő nem egy szükséges rossz. A könyvelő az ön kulcsfontosságú munkatársa, aki sokkal több pénzt takarít meg, mint amennyibe kerül. Olyan hibáktól és problémáktól mentheti meg a cégét, amibe könnyedén bele is bukhatna – ha nem állna a háta mögött a könyvelő stabilan, mindenre figyelve, bölcs és hasznos tanácsokkal felfegyverkezve.

A megbízható, precíz könyvelő körülbelül annyira forradalmi jelenség, mint a fogorvos, aki betömi a lyukat. Tudjuk, hogy az ön vállalkozásának ennél sokkal többre van szüksége.

Ön valószínűleg arra vágyik, hogy a könyvelője

 • felkészítse mindenre, ami a vállalkozás pénzügyeit tekintve érheti
 • magától, kérdés nélkül hívja fel a figyelmet minden fontos kérdésre, változásra, adóoptimalizálási lehetőségre
 • meghallgassa önt, a kérdéseit, aggályait a cégével kapcsolatban
 • képes legyen eloszlatni a zűrzavart, a kétségeit
 • egyszerűen, a hétköznapi ember számára is érthetően mondja el, amit tudni kell
 • tegyen magától javaslatokat a pénzmegtakarítási lehetőségekre
 • előre és időben szóljon mindenről, ami befolyásolhatja a cég gazdasági működését
 • magyarázza el az összefüggéseket még jóval az előtt, hogy dönteni kelljen egy-egy dologról

A jó könyvelő lehetővé teszi a cég számára a biztonságos növekedést, a tulajdonos számára pedig a vagyoni gyarapodást.

Leveszi az ön válláról a szabályozások, előírások terheit.

Megkíméli önt attól, hogy váratlan adóügyi kalandokkal kelljen szembenéznie.

A jó könyvelő a rendet és a nyugalmat jelenti az üzleti világ zűrzavarában.

Mi ilyenek vagyunk. Szívesen segítünk önnek is.

 

Rendszeresen kikérjük a Norex véleményét a fontosabb gazdasági, pénzügyi döntések előtt, legyen az beruházás, hitel vagy akár alkalmazotti bér kérdések, alvállalkozói szerződések. Ebben a bonyolult és folyamatosan változó gazdasági világban biztos támpontot jelent a munkájuk.

Helyettünk is naprakészen felkészülnek az új, sokszor követhetetlen módosítások értelmezéséből, így ettől a problémakörtől megkímélnek minket.

Kelemen Eörsné
ügyvezető igazgató
Pytheas Kiadó

 

Azért szeretem őket, mert nem mechanikusan alkalmazzák a követhetetlenül sűrűn változó szabályokat, hanem „ügyfélfejjel” gondolkodnak, az én jól-rosszul megfogalmazott problémáimra keresik a választ, a számomra legjobb megoldást ajánlják már akkor, mikor még megfogalmazni sem tudom a kérdést. Meggyőződésem, hogy a legjobb minőség/ár mutatójú céget választottuk!

Király Júlia
Fintor Holding Kft.
az MNB volt alelnöke

 

Az iroda munkatársai által képviselt pontosságot, megbízhatóságot és szakszerűséget nagy erénynek tartom. A kollégák maximálisan segítőkészek, munkánkat mindenben támogatják, segítik. Sok sikert kívánok a jövőben is!.

Fuchs Ildikó
cégvezető, Frisör Klier Kft

 

 Jöjjön el egy megbeszélésre, szívesen látjuk! >>

 

Miért érdemes a Norexet választani?

 • Tényleg partnerként veszünk részt az ön mindennapos problémáiban – ha igényli. Az ön felelősségével de a mi szakértő szemeinkkel tekintünk a cégére, és időben meglátjuk a horizonton gyülekező felhőket.
 • Elérjük, hogy ön pont annyi adót fizessen, amennyit kell. Se többet, se kevesebbet, így nem csak a felesleges aggódást kerülheti el, hanem a felesleges pénzkidobást is.
 • Segítünk az évi adózás sokkhatását szelíden előre csökkenteni. A lekönyvelt anyagból rendszeresen eredményt kalkulálunk, és mindezt úgy osztjuk meg önnel, hogy egyszerűen, könnyen átláthassa, megérthesse, hogyan is állnak a számok.
 • Ha igényli, még üzleti tárgyalásaira is elmegyünk fegyverhordozóként, ahol gazdaságossági, hitelezési kérdésekben segítünk dönteni ott a helyszínen.
 • Folyamatosan kutatjuk, figyeljük a jogszabályi változásokat, és jól érthető, azonnal alkalmazható formában tájékoztatjuk még időben, a változás előtt.
 • Olyan minőségbiztosítási rendszerrel dolgozunk, ami nem gyakori ebben a szakmában. Ez garantálja önnek a gyors, profi és színvonalas munkát.

És a fő érv: mosolygós, kedves kollégák, kellemes környezet és nagyon finom kávé várja, ha eljön hozzánk.

Hogyan dolgozunk?

Természetesen ugyanazokat a folyamatokat végezzük el, amik a szakmai alapkövetelmények. És természetes, hogy minden könyvelőnk szakirányú végzettséggel rendelkezik, ahogy az is, hogy továbbképzésekre járunk, biztosítással rendelkezünk, és pontosan, lelkiismeretesen dolgozunk.

Az már ritkább eset, hogy egy iroda olyan sokféle standardot tudjon könyvelni, mint mi:

 • US GAAP
 • német standard
 • IAS
– ezeket több éven át, több cégnél is könyveltük, úgyhogy ha ilyen igénye van, nyugodtan ránk bízhatja.

És az sem alapvető – sajnos -, hogy a könyvelő valóban törődik az ön cégével, és mint egy jó tyúkanyó, igyekszik minden bajtól megóvni azt. Legalább is ami a számvitelt és a pénzügyi döntéseket illeti…

Jelentkezzen be egy személyes beszélgetésre, és tegye fel a kérdéseit! >>